با رسیدن قطار انتخابات به دور دوم، فضای انتخابات مجدد در کشور داغ شده است و چهره‌ سیاسی موضوعات مختلفی را پیرامون انتخابات ریاست جمهوری مطرح کرده‌اند.

انتخابات

به گزارش همشهری آنلاین، با مرحله دوم کشیده شدن چهاردهمین دوره از انتخابات ریاست جمهوری، یک هفته باقی مانده به روز ۱۵ تیرماه، فضای جامعه نسبتا تب و تاب داغ انتخاباتی به خود گرفته، رسانه‌ها و چهره‌های سیاسی در تلاش هستند تا در مرحله دوم مشارکت بهتری نسبت به مرحله اول رقم زده شود. درواقع این بار بسیاری از چهره سیاسی در کنار اظهارات و توصیه‌های خود به نامزدهای انتخابات، موضوع مشارکت را محور اصلی صحبت‌هایشان قرار دادند و همگی در تلاش برای جلب مشارکت مردم برای انتخاب رئیس جمهور نهم هستند. جدا از این موضوع نحوه تبلیغ نامزدهای ریاست جمهوری و تخریب طرفداران حامی هر نامزد مورد انتقاد برخی از چهره سیاسی قرار گرفته و نسبت به وعده‌های تحقق نیافتنی نامزدها نیز واکنش‌هایی ایجاد شده است که در ادامه به برخی از این اظهارنظرها را می‌خوانید:

  • سیدعباس صالحی، مدیر مسئول روزنامه اطلاعات: فردا شاید برای تاسف‌خوردن خیلی دیر باشد! قهر با صندوق مشکلی را حل نمی‌کند. فردا می‌تواند خیلی دیر برای تأسف و اندوه باشد. به آینده ایران بیشتر بیندیشیم.
  • محمدرضا عارف، معاون اول دولت اصلاحات: نه فرصت اشتباه داریم نه فرصت جبران، سرنوشت آینده‌ی ایران عزیز را به تنفر از گذشته، گره نزنیم. از گذشته بیاموزیم و درد ایران را با شناخت درمان کنیم.
  • محمد هاشمی، رئیس اسبق صداوسیما: نباید با صندوق رأی قهر کرد. ما چرا سرنوشت خودمان را رقم نزنیم؟ پس باید رأی بدهیم تا سرنوشت خود را رقم بزنیم.
  • احمد راستیه، نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی: دوگانه سازی‌های دروغین در انتخابات که هیچ کمکی به معیشت مردم نمی‌کند، زمانش به پایان رسیده است. نباید یک دروغ را دو بار تکرار کرد.
  • داوود حسین پور، عضو هیئت‌علمی دانشگاه علامه طباطبایی: در مرحله دوم انتخابات همیشه ریزش رای داریم. اما در این دور آرای خاکستری حائز اهمیت خواهد بود. بنابراین اگر آمار دقیق باشد حدود ۲۴ درصد جامعه مرددین در رای دهی هستند. رسانه‌های ارتباطات جمعی باید آرای این قشر را جذب کنند. پیش‌بینی می‌کنم در نهایت مردم در جایی که آرمان‌های نظام مطرح است، پای صندوق ها می‌آیند.

  • حسین کنعانی مقدم، کارشناس مسائل منطقه: در کشور سیاست‌های کلان، برنامه پنج ساله هفتم توسعه و برنامه سالانه داریم و همچنین استراتژی کلی به ویژه در حوزه سیاست خارجی که تدوین و ابلاغ شده است. در واقع رئیس‌جمهور سیاست‌گذار و برنامه‌ریز نیست، باید گفت چگونه می‌خواهد این برنامه‌ها را اجرا کند.

  • محمد قادری فعال رسانه‌ای و کارشناس مسائل بین‌الملل: برخی ناامید شده‌اند و مشارکت نمی‌کنند. باید امید آنان زنده شود. اگر نامزدها در مناظرات به هر شکل ممکن شفاف، صادقانه و با جزییات به صراحت و در کمال رعایت چارچوب‌های اخلاقی درباره این مسائل صحبت کنند و بتوانند آراء خاموش را زنده کنند ان‌شاءالله دولتی با پشتوانه و قدرتمند خواهیم داشت.

  • محمدعلی ابطحی، عضو مجمع روحانیون مبارز: اتفاقی که در این مرحله از انتخابات افتاد، مربوط به ۶۰ درصد عدم مشارکت بود، چراکه دعوت به مشارکت جناحی و گروهی نیست و در این انتخابات کسی نبود که به انتخابات دعوت نکند و همه پشتوانه‌های سیاسی قدیمی به میدان آمدند اما مردم پاسخ ندادند، لذا معتقدم مشکلات را نباید بر عهده گروه‌های داخلی بیندازند چراکه مسئله جدی‌تر از این حرف‌ها است.

  • محمدرضا مردانی، رئیس سازمان بسیج اساتید کشور: برنامه‌ها از سوی نامزدهای انتخاباتی باید مطرح شود، برخی از بیانات برخی نامزدها آثار تخریبی داشت و رسانه‌های بیگانه هم به آن دامن زدند. امیدواریم در دور دوم نسبت به آن مراقبت صورت گیرد.

کد خبر 863744

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست داخلی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha